'Jordan doing Jordan things'

Het zal je maar gebeuren. Je staat in een play-off tegenover Jordan Spieth en je denk voor heel even een voordeel te hebben en het toernooi te gaan winnen. Het overkwam Daniel Berger afgelopen weekend bij het Travalers Championship.

Spieth komt bij zijn drive heel goed weg. Hij raakt een boom maar met een beetje geluk eindigt zijn drive toch op de fairway. Dat had veel slechter af kunnen lopen. Zijn approach, van ongeveer 200 meter, is daarna ook niet goed en belandt in de bunker.

Berger slaat zijn bal daarentegen op de rand van de green en het ziet er goed voor hem uit. Berger weet dat als de bunkerslag van Spieth niet goed is, hij waarschijnlijk twee putts heeft om te winnen. Of in ieder geval twee putts voor een volgende play-off hole.

Wat volgt is een van de beste finishes van een toernooi ooit! Jordon Spieth slaat zijn bal op ongelooflijke wijze in de hole. Berger, die net nog de hoop had op de overwinning, weet dat hij zijn putt moet maken om de play-off te verlengen. Na wat hij zojuist heeft meegemaakt, en de ontlading bij Spieth en het publiek, weet hij waarschijnlijk zelf ook wel dat het een haast onmogelijke opgave gaat worden.

Dat blijkt het ook te zijn en Jordan Spieth boekt een overwinning voor in de geschiedenisboeken.

Berger kon er niet boos om worden en was eigenlijk niet eens verbaasd. Hij zei na afloop: 'Thats just Jordan doing Jordan things'. En inderdaad, het is Jordan Spieth die in zijn nog jonge carrière ongelooflijke dingen laat zien, dingen die eigenlijk alleen hij kan. Jordan staat een grote toekomst te wachten en ik ben heel benieuwd waar die heen zal leiden.

Bekijk de fantastische bunkerslag hier:

#JordanSpieth #PGATour #Golftoernooi #Golfen

Hoi, ik ben Vincent, student toerisme en golfgek. Ik golf inmiddels al 12 jaar en heb handicap 5. Ik houd van geschiedenis en (nutteloze) feitjes. Althans, mijn vrienden vinden ze nutteloos en worden er soms helemaal gek van. Oordeel vooral zelf, je zal er genoeg tegenkomen op deze website. 
Ik heb een passie voor reizen en er zullen op deze website dan ook veel reisverslagen en mooie golfbanen en bestemmingen voorbij komen.
Ik ben nog niet erg thuis in het gebruik van gadgets maar hierdoor probeer ik met een frisse kijk producten te beoordelen.
Over de Blogger
Volg Fore Golf Blog 

Volg Fore Golf Blog op Facebook, Twitter en Instagram voor leuke filmpjes, mooie foto's en updates van nieuwe blogs op deze website.

  • Facebook
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon