Heeft iemand de hole-in-one van Joost gezien?

Joost Luiten beleefde gisteren geen geweldige dag. Na de eerste dag van het Dubai Duty Free Irish Open stond hij gedeeld 85e. Hij ging weliswaar rond in -1 (ik zou er voor tekenen) maar door de ideale omstandigheden waren maar liefst 105 spelers onder par en stond de leider op -8.

Joost Luiten op het Dubai Duty Free Irish Open

Toch was er een hoogtepunt in zijn ronde, hij maakte namelijk een hole-in-one op hole 6. Hartstikke mooi natuurlijk, maar heeft iemand het gezien? Ik bekeek de highlights van dag 1 maar de ace werd er niet in vertoond. Op de website van de European Tour kon ik niks vinden en na 10 minuten zoeken op google was ik niet veel verder.

Joost Luiten sloeg 5 jaar geleden in Dubai een hole-in-one maar hier zijn ook geen beelden van. De enige beelden van een Ace van Joost dateren uit 2007 in het Alfred Dunhill Championship, maar ik heb geen zin om die weer te moeten bekijken. Heeft er iemand toevallig staan filmen op hole 6 van Portstewart GC? Of is er iemand die gewoon beter kan zoeken dan ik? Please let me know! Ik wil niet weer 5 jaar wachten op de volgende.

#JoostLuiten #Golfen #Golftoernooi

Hoi, ik ben Vincent, student toerisme en golfgek. Ik golf inmiddels al 12 jaar en heb handicap 5. Ik houd van geschiedenis en (nutteloze) feitjes. Althans, mijn vrienden vinden ze nutteloos en worden er soms helemaal gek van. Oordeel vooral zelf, je zal er genoeg tegenkomen op deze website. 
Ik heb een passie voor reizen en er zullen op deze website dan ook veel reisverslagen en mooie golfbanen en bestemmingen voorbij komen.
Ik ben nog niet erg thuis in het gebruik van gadgets maar hierdoor probeer ik met een frisse kijk producten te beoordelen.
Over de Blogger
Volg Fore Golf Blog 

Volg Fore Golf Blog op Facebook, Twitter en Instagram voor leuke filmpjes, mooie foto's en updates van nieuwe blogs op deze website.

  • Facebook
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon