Lidl Golfkleding

Een paar weken geleden was het groot nieuws, de Lidl kwam met golfartikelen. Dit waren onder andere complete sets en golfballen maar ook golfkleding. De prijzen waren erg laag en dus zeer aantrekkelijk. Een lange broek kostte €16.99 en een polo maar €7.99. Dit scheelt dus aanzienlijk vergeleken met een gemiddelde golfbroek en polo van een bekend merk. Voor een broek en polo samen betaal je al snel meer dan €100,-.

Lidl Golfkleding

Aangezien ik al genoeg geld kwijt ben aan nieuwe ballen als ik er tijdens een ronde weer een zwik ben kwijtgeraakt, wil ik liever niet te veel geld uitgeven aan kleding. De golfartikelen sluiten daarnaast ook feilloos aan bij de tegenwoordige staat van golf. Golf wil af van haar elitaire en dure imago. De Lidl zorgt met haar goedkopere artikelen dat golf in ieder geval een stukje goedkoper en dus ook toegankelijker wordt.

Ik besloot, gezien de lage prijzen, een broek en polo te bestellen. Een paar dagen nadat ik mijn kleding binnen had was het tijd voor een rondje, uiteraard in mijn nieuwe kleding. Het was die dag rond de 25 graden en meestal trek ik dan een korte broek aan. Deze lange broek ventileerde echter heel goed. De golfbroek is gemaakt van een lichte stof en is erg dun waardoor de broek in warm weer nog heel comfortabel zit en niet al te warm is.

De golfbroek van de Lidl vind ik werkelijk fantastisch. Voor €16.99 zo’n goede golfbroek vind ik haast onwerkelijk en ik raad deze broeken aan iedereen aan. De broeken zijn nog steeds online te bestellen in de kleuren zwart en grijs.

De polo van de Lidl is prima maar kwalitatief helaas niet zo goed als de golfbroek. De stof ventileert goed maar is niet erg zacht. De polo is een beetje ruw en zit daarom niet erg comfortabel. Als je niet al te veel geld wilt uitgeven zijn de polo’s een prima optie, verwacht echter niet te veel. De polo’s zijn oké maar vergeleken met een goede ventilerende polo van Nike of Adidas is de kwaliteit niet erg hoog.

Besparen op een goede golfbroek bij de Lidl is dus een hele goede keus. Voor een polo zou ik echter wat meer geld uitgeven maar als je de aanbiedingen in de gaten houdt hoeft ook dit niet duur te zijn. Doe er je voordeel mee!

Kijk op https://www.lidl-shop.nl/golf voor alle golfspullen van Lidl.

#Equipment #Golfkleding #Lidl #Golfen

Hoi, ik ben Vincent, student toerisme en golfgek. Ik golf inmiddels al 12 jaar en heb handicap 5. Ik houd van geschiedenis en (nutteloze) feitjes. Althans, mijn vrienden vinden ze nutteloos en worden er soms helemaal gek van. Oordeel vooral zelf, je zal er genoeg tegenkomen op deze website. 
Ik heb een passie voor reizen en er zullen op deze website dan ook veel reisverslagen en mooie golfbanen en bestemmingen voorbij komen.
Ik ben nog niet erg thuis in het gebruik van gadgets maar hierdoor probeer ik met een frisse kijk producten te beoordelen.
Over de Blogger
Volg Fore Golf Blog 

Volg Fore Golf Blog op Facebook, Twitter en Instagram voor leuke filmpjes, mooie foto's en updates van nieuwe blogs op deze website.

  • Facebook
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon