Mijn KLM Open

Romain Wattel heeft het door regen geteisterde KLM Open gewonnen! Vandaag was ik er helaas niet bij maar vrijdag en zaterdag heb ik geprobeerd om zo veel mogelijk van het toernooi mee te krijgen. Ik was in het promodorp aan het werk voor Pin High Golftravel. Ik moest werken van 09:00 tot 17:00 uur en ik probeerde daarom in mijn pauze en na 17:00 uur de baan op te gaan om toch golf te kunnen kijken.

Dit was helaas lastiger dan gedacht. Vooral op zaterdagmiddag werd dit duidelijk toen ik nog snel even naar beat the pro wilde gaan kijken. Ik kwam aanlopen bij hole 14 toen ik de laatste flight net van de tee zag lopen, balen. Gelukkig kon ik de laatste 4 holes nog wel genieten van het fantastische spel van Aphibarnrat die door een prachtige birdieputt op hole 18 de laatste ronde inging met 1 slag voorsprong. Hij bezweek de laatste dag echter onder de druk waardoor de Fransman Wattel er met de titel vandoor ging.

Helaas heb ik niet van de Nederlandse golfers kunnen genieten. Joost Luiten, die de laatste tijd compleet uit vorm is, verspeelde zijn kansen al op de eerste 4 holes door daar te beginnen met 4 bogey’s. De winnaar van vorig jaar haalde daardoor dit jaar de cut niet eens. De andere Nederlanders heb ik helaas ook niet zien spelen maar gelukkig heeft Wil Besseling de Nederlandse eer nog een beetje hoog kunnen houden. De Challenge Tour speler eindigde op een keurige twintigste plaats. Laten we hopen dat hij dit door kan zetten op de Challenge Tour.

Ondanks dat ik maar een paar uur van het toernooi heb meegekregen heb ik toch twee fantastische dagen gehad. Onze stand, vlakbij de ingang, trok veel bekijks en het rad van fortuin dat wij hadden staan was zeer in trek bij de bezoekers. Bezoekers betaalden een euro om aan het rad te mogen draaien en konden prijzen winnen die uiteenliepen van golfballen tot greenfees. Tevens was er elke dag een mooie golfreis te winnen.

De gehele opbrengst van het rad van fortuin komt ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. De totale opbrengst in nog niet bekend dus houd de Facebookpagina van Pin High goed in de gaten voor de bekendmaking.

Naast de prijzen die we zelf weggaven ben ik zelf natuurlijk ook even een rondje gaan lopen en mee gaan doen aan een paar winactie. Dit heeft me een prachtige riem van ANWB Golf, en een aantal golfballen opgeleverd, daarnaast ding ik nog mee naar een aantal leuke golfreisjes dus wie weet mag ik er binnenkort weer op uit.

Ondanks de regen was het KLM open zeer geslaagd. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij maar dan probeer ik wel wat meer van het golf mee te krijgen!

Klik hier voor meer informatie over het KLM Open

#Golfbaan #Golfen #KLMOpen #TheDutch #Golftoernooi

Hoi, ik ben Vincent, student toerisme en golfgek. Ik golf inmiddels al 12 jaar en heb handicap 5. Ik houd van geschiedenis en (nutteloze) feitjes. Althans, mijn vrienden vinden ze nutteloos en worden er soms helemaal gek van. Oordeel vooral zelf, je zal er genoeg tegenkomen op deze website. 
Ik heb een passie voor reizen en er zullen op deze website dan ook veel reisverslagen en mooie golfbanen en bestemmingen voorbij komen.
Ik ben nog niet erg thuis in het gebruik van gadgets maar hierdoor probeer ik met een frisse kijk producten te beoordelen.
Over de Blogger
Volg Fore Golf Blog 

Volg Fore Golf Blog op Facebook, Twitter en Instagram voor leuke filmpjes, mooie foto's en updates van nieuwe blogs op deze website.

  • Facebook
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon