Top 5 Mooiste Golfbanen van Limburg

Deze week de top 5 mooiste golfbanen van Limburg. Ik heb het geluk gehad dat ik vier van deze golfbanen heb mogen spelen. Van de Herkenbosche staat reeds een baanrapport online. van de nummers 3, 4 en 5 komt deze er nog aan.

1. Geijsteren Golf & Country Club

Geijsteren Golf & Country Club is een prachtige bos- en heidebaan. Het onderhoud op deze golfbaan is erg goed en er wordt veel gedacht aan duurzaamheid. Sommige holes zijn heel smal en dit maakt de baan soms best uitdagend. De baan heeft geen holes die er echt uit spring maar de baan is wel een prachtig geheel en een genot om te spelen.

Geijsteren Golf & Country Club

2. De Herkenbosche

De Herkenbosche is een prachtige golfbaan nabij Roermond. De golfbaan is gelegen in een prachtig bos en is door de vele doglegs en blinde slagen heel uitdagend. De Herkenbosche is een oase van rust en doordat bijna alle holes afzonderlijk van elkaar liggen wordt dit alleen maar versterkt. (klik hier voor een uitgebreid baanrapport)

De Herkenbosche

3. De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem heeft twee gezichten. 9 holes liggen in een prachtig bos en 9 holes liggen in het open Limburgse heuvellandschap. De 9 bosholes zijn prachtig en heel lastig. De holes zijn smal en er zijn veel goedgeplaatste bunkers. De andere 9 holes zijn helaas wat minder mooi maar toch zitten ook daar een paar hele leuke holes tussen. (Klik hier voor een uitgebreid baanrapport)

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem - hole 9

4. Golf & Country Club Hoenshuis

Golf & Country Club Hoenshuis is een fraaie parkbaan op een relatief vlak stuk Zuid-Limburg. De baan wordt gekenmerkt door veel grote waterpartijen en lastige doglegs. De golfbaan is goed onderhouden en heel erg moeilijk. Vooral hole 18, een par-3 van 200 meter, over water, zal een echte test worden.

Golf & Country Club Hoenshuis - hole 18

5. Golf & Country Club Crossmoor

Golf & Country Club Crossmoor is een leuk kleinschalig golfresort in Noord-Limburg. De baan is uitdagend maar mist een beetje karakter… Tot je bij hole 14 komt. De laatste 5 holes zijn geweldig en dit zorgt ervoor dat je met een goed gevoel van de golfbaan stapt (klik hier voor een uitgebreid baanrapport)

Golf & Country Club Crossmoor - hole 16

Klik hier voor alle golfbanen van Limburg

#Golfbaan #Golfen #Limburg

Hoi, ik ben Vincent, student toerisme en golfgek. Ik golf inmiddels al 12 jaar en heb handicap 5. Ik houd van geschiedenis en (nutteloze) feitjes. Althans, mijn vrienden vinden ze nutteloos en worden er soms helemaal gek van. Oordeel vooral zelf, je zal er genoeg tegenkomen op deze website. 
Ik heb een passie voor reizen en er zullen op deze website dan ook veel reisverslagen en mooie golfbanen en bestemmingen voorbij komen.
Ik ben nog niet erg thuis in het gebruik van gadgets maar hierdoor probeer ik met een frisse kijk producten te beoordelen.
Over de Blogger
Volg Fore Golf Blog 

Volg Fore Golf Blog op Facebook, Twitter en Instagram voor leuke filmpjes, mooie foto's en updates van nieuwe blogs op deze website.

  • Facebook
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon