Top 5 Mooiste Golfbanen van Overijssel

Overijssel kent een aantal hele mooie golfbanen met landschappen die je nergens anders in Nederland tegen zult komen. Dit zijn de 5 mooiste.

Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’ De mooiste golfbaan van Overijssel is de Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’. De golfbaan heeft een prachtige combinatie van bos- en parkholes. Daarnaast zijn er vijf holes met een voor deze regio karakteristiek coulisselandschap. De baan is ondanks de verschillende kenmerken één geheel en een genot om te spelen.

Sallandsche Golfclub ‘de Hoek’

Twentsche Golfclub Op plaats twee komt de Twentsche Golfclub. Deze baan wordt net als De Sallandsche gekenmerkt door het prachtige coulisselandschap. De golfbaan heeft veel oude bomen en mooie waterpartijen die deze golfbaan onvergetelijk maken.

Twentsche Golfclub

Hooge Graven Golfclub Hooge Graven Golfclub is een mooie bosrijke golfbaan met zandverstuivingen en veel naaldbomen. De golfbaan kent vele waterpartijen en is dankzij de lastige bunkers en snelle greens een uitdaging voor golfers van alle niveaus.

Hooge Graven Golfclub

Het Rijk van Sybrook Het Rijk van Sybrook is niet de mooiste golfbaan van het Rijk maar toch is dit een hele mooie golfbaan. Het Rijk van Sybrook is een mooie bosbaan met veel waterpartijen. Vooral in de lente wanneer de vele rododendrons in bloei staan is deze baan prachtig.

Het Rijk van Sybrook

Golfclub de Koepel Golfclub de Koepel is een mooie afwisselende en gastvrije golfbaan. De golfbaan heeft kenmerken van een park- en bosbaan die worden afgewisseld met heide. Daarnaast zijn er nog een aantal flinke waterpartijen die de baan en stukje moeilijker maken

Golfclub de Koepel

Klik hier voor alle golfbanen in Overijssel

#Golfbaan #Golfen #Overijssel

Hoi, ik ben Vincent, student toerisme en golfgek. Ik golf inmiddels al 12 jaar en heb handicap 5. Ik houd van geschiedenis en (nutteloze) feitjes. Althans, mijn vrienden vinden ze nutteloos en worden er soms helemaal gek van. Oordeel vooral zelf, je zal er genoeg tegenkomen op deze website. 
Ik heb een passie voor reizen en er zullen op deze website dan ook veel reisverslagen en mooie golfbanen en bestemmingen voorbij komen.
Ik ben nog niet erg thuis in het gebruik van gadgets maar hierdoor probeer ik met een frisse kijk producten te beoordelen.
Over de Blogger
Volg Fore Golf Blog 

Volg Fore Golf Blog op Facebook, Twitter en Instagram voor leuke filmpjes, mooie foto's en updates van nieuwe blogs op deze website.

  • Facebook
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon