Top 5 Mooiste Golfbanen van Zeeland

Zeeland, de provincie waar water en land hand in hand gaan. De zee en het water maken ook een belangrijk deel uit van de golfbanen. Er zijn niet heel veel golfbanen in Zeeland maar er zijn wel een paar echte pareltjes terug vinden.

Domburgsche Golfclub De mooiste golfbaan van Zeeland is zonder twijfel de Domburgsche Golfclub. De Domburgsche is de mooiste 9-holes baan en de enige echte linksbaan van Nederland. De baan ligt namelijk pal aan zee in de Zeeuwse duinen. De grazende schapen die de rough onderhouden zijn daarnaast bijna uniek in Nederland.

De Goese Golf De Goese Golf is het grootste golfcomplex van Zeeland met 18-holes en een 9-holes par-3 baan. De Goese Golf is een uitdagende en waterrijke parkbaan en tevens de mooiste 18-holes baan van Zeeland. Na een ronde is het tevens heerlijk nagenieten op het hooggelegen terras met een mooi uitzicht op de golfbaan.

Golfclub Grevelingenhout Golfclub Grevelingenhout is gelegen nabij het vissersdorpje Bruinisse aan de rand van het Grevelingen meer. De golfbaan typeert zich als een parkbaan met veel waterhindernissen. De golfbaan is afwisselend en de vele doglegs maken deze golfbaan leuk om te spelen.

Golfvereniging ‘De Woeste Kop’ Golfvereniging ‘De Woeste Kop’ is gelegen op een gebied dat is ontstaan door het opspuiten van grond, veel hollandser kan niet. De woeste kop is een korte golfbaan met een parkland karakter. De baan wordt uitstekend onderhouden en is door de smalle fairways soms zeer uitdagend.

Golfclub Oostburg – Brugse Vaart Golfclub Oostburg is een zeer afwisselende parkbaan met vele waterpartijen en een grote verscheidenheid aan bomen en planten. De rondtrekkende pelikanen zorgen voor een unieke ervaring. Het Clubhuis is misschien wel het mooiste van Nederland dus ook na je ronde is er genoeg moois om van te genieten.

Klik hier voor alle golfbanen in Zeeland.

#Golfbaan #Golfen #Zeeland

Hoi, ik ben Vincent, student toerisme en golfgek. Ik golf inmiddels al 12 jaar en heb handicap 5. Ik houd van geschiedenis en (nutteloze) feitjes. Althans, mijn vrienden vinden ze nutteloos en worden er soms helemaal gek van. Oordeel vooral zelf, je zal er genoeg tegenkomen op deze website. 
Ik heb een passie voor reizen en er zullen op deze website dan ook veel reisverslagen en mooie golfbanen en bestemmingen voorbij komen.
Ik ben nog niet erg thuis in het gebruik van gadgets maar hierdoor probeer ik met een frisse kijk producten te beoordelen.
Over de Blogger
Volg Fore Golf Blog 

Volg Fore Golf Blog op Facebook, Twitter en Instagram voor leuke filmpjes, mooie foto's en updates van nieuwe blogs op deze website.

  • Facebook
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon