De 2 in 1 Golfriem van BOB


Ik was al lange tijd op zoek naar een mooie golfriem toen ik vorig jaar aan het werk was op het KLM Open. Ik was aan het werk bij Pin High Golftravel en binnen onze stand had ook ANWB Golf een mooi plekje. Pin High werkt al ruime tijd samen met ANWB Golf en die samenwerking betaalde zich voor mij heel goed uit. Van de medewerkers van ANWB golf kreeg ik namelijk een prachtige BOB golfriem.

Ik was al lange tijd op zoek naar een witte riem en laat het nu net zo zijn dat deze riem wit was, happy me! Het leuke van de BOB riem is echter dat de riem aan twee kanten draagbaar is. Ik kwam hier (hoe stom) pas na een keer of tien golfen achter maar na zo’n lange tijd was dit toch nog een leuke verrassing. Het was net alsof ik een nieuwe, oranje golfriem had.

De BOB golfriem is beschikbaar in acht verschillende kleuren die uiteen lopen van neutraal zwart tot fel roze. Er is dus voor ieder soort golfer een mooie riem beschikbaar. De binnenkant van alle golfriemen is oranje zodat je als golfer de Nederlandse trots hoog kan houden.

Ik gebruik de BOB golfriem nu al geruime tijd en ben er zeer tevreden over. De riem heeft nog geen tekenen van slijtage alleen enkele vuile plekjes op de witte kant maar dat is waarschijnlijk mijn eigen schuld.

De riem komt standaard met een BOB belt buckle maar deze is verwisselbaar met ander buckles. De losse buckles zijn helaas niet te koop en moeten dus bij een andere winkel gekocht worden. De BOB golfriem is te koop bij golfshop.nl en kost € 39,-. Een koopje als je bedenkt dat je eigenlijk twee riemen in één koopt.


Hoi, ik ben Vincent, student toerisme en golfgek. Ik golf inmiddels al 12 jaar en heb handicap 5. Ik houd van geschiedenis en (nutteloze) feitjes. Althans, mijn vrienden vinden ze nutteloos en worden er soms helemaal gek van. Oordeel vooral zelf, je zal er genoeg tegenkomen op deze website. 
Ik heb een passie voor reizen en er zullen op deze website dan ook veel reisverslagen en mooie golfbanen en bestemmingen voorbij komen.
Ik ben nog niet erg thuis in het gebruik van gadgets maar hierdoor probeer ik met een frisse kijk producten te beoordelen.
Over de Blogger
Volg Fore Golf Blog 

Volg Fore Golf Blog op Facebook, Twitter en Instagram voor leuke filmpjes, mooie foto's en updates van nieuwe blogs op deze website.

  • Facebook
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon